Чичо Венци ги разкри: Локомотив и Любимец се издържат от черно тото

12998
Чичо Венци ги разкри: Локомотив и Любимец се издържат от черно тото
Снимка: БГНЕС

Футболът в България се събуди от зимния си сън с добре познат лайтмотив. За пореден път се заговори за очевидното уреждане на мачове с цел черно тото. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов скочи срещу мачовете на Локомотив (Пловдив) и Любимец в Испания. Цяла България видя срамните голове, допускани от "смърфовете", но БФС мълчи. Не и Стефанов, който често е атакуван именно затова, че е превърнал Славия в тотоотбор.

"Има три отбора, да не кажа и четири, които се издържат по нечестен начин. Вие, журналистите, ги знаете много добре кои са. Когато нещата са очевидни, няма нужда от доказателства. Шведски вратар казва как стоят нещата (б.а. - вратарят на ИФК Гьотеборг след мача с Локомотив Пловдив), а тук се мълчи. Какви са тези резултати 7:0, 6:1? Не може просто да си заравяме главите в пясъка. Не може на 2-и януари да станат от масата, а на 4-и вече да играят мач. Трябва да си малоумен, за да станеш от масата и да играеш мач, без никаква физическа подготовка", заяви Венци Стефанов.

Стефанов за пореден път заяви, че подписването на договора за строеж на нов стадион на мястото на "Славия" е близо. Той добави, че държавата няма да участва и с една стотинка в изграждането на съоръжението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com