Чичо Венци: Толкова съм нервиран, че не ми се говори!

12554
Чичо Венци: Толкова съм нервиран, че не ми се говори!
Снимка: БГНЕС

"Толкова съм нервиран за играта ни през първото полувреме, че не ми се говори!". Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов след победата с 5:1 над Нефтохимик в първия мач от втората седмица в 27-ия кръг на "А" група.

"Доволен съм от играта на отбора през второто полувреме. За първото съм толкова нервиран, че не ми се говори, заяви той. - Според мен Славия трябваше да играе в първата седмица, но ние сами си направихме живота толкова труден. Специалистите прогнозират едно, а реалностите са съвсем различни. Ние взехме шест точки в първите три мача. Аз двете точки срещу Левски си ги броя. Славия е отбор, който може да победи всеки. Славия е отбор, който има стогодишна история и сигурно ще има още сто години".

Радуканов се надява на феърплей в плейофите

Треньорът на Славия Милен Радуканов се надява на феърплей в плейофите от "А" група. Той разкри това след победата с 5:1 над Нефтохимик ...

Стефанов добави, че се надява скоро да стане ясна формулата на първенството за следващия сезон. "Според мен формулата от 12 отбора е удачна. Те трябва да се срещат по три пъти или по колкото трябва. Да знаем, че има наистина равностойни отбори, коментира той. - В момента има отбори, които не че имат слаби футболисти, но просто нямат възможност да завършат първенството или имат купища проблеми. От такива отбори в момента българския футбол няма полза".

Президентът на Славия се извини на публиката на Локомотив (Пловдив) за думите, които изрече преди няколко дни по адрес на този отбор. "Аз на публиката на Локомотив се извиних. Използвам случая, за да се извиня още един път. Не съм имал тях предвид, защото те наистина си обичат отбора, обясни Стефанов. - Едни псевдоспециалисти обаче наричат Славия и футболистите на Славия селяни. А това е отбор, който е основан в центъра на София. Към такива хора бяха отправени моите думи. А какво съм казал на футболистите, остава между нас. Аз мисля, че те достатъчно добре осъзнават, че нямат друг избор, освен да играят и да побеждават".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ