Цирк! Тонев продължава в Левски, Батков не му приел оставката

14575
Цирк! Тонев продължава в Левски, Батков не му приел оставката
Снимка: БГНЕС

Левски успешно гони ЦСКА като най-непрозрачно управляван български клуб. След днешната тренировка на "сините" собственикът Тодор Батков обяви, че не е приел оставката на Иво Тонев и той продължава да работи на "Герена". Така Тонев и хората, за които работи, очевидно остават неразделна част от настоящото битие на 26-кратния шампион. Циркът е пълен защото Тонев за пореден път "напусна" Левски след скандала със събличането на Ивайло Петев, но това е било за замазване очите на хората. Той явно съвсем не иска да напуска "Георги Аспарухов", чийто сектор А събори, а строежът зацикли.

"Вече започнахме да се разплащаме с този и онзи. Така че проблем с лиценза на Левски няма да има. Иво Тонев? Той остава на работа, не му приех оставката. Работи със сърце и душа. Има да строи стадион", каза Батков.

В типичния си стил Батков коментира предстоящия конгрес на БФС, както и селекционната политика на Левски.

"На предстоящия конгрес на БФС ще подкрепим Борислав Михайлов. Все пак той е член на Изпълкома на УЕФА. Владимир Гаджев? Остава при нас. Той ни е основен футболист и аз му предложих нов договор. Чакаме 3-4 нови попълнения. Двама от тях ще са чужденци, а другите двама - българи. Гари Родригес е продаден. Вече не е наш футболист. Нека другите клубове у нас взимат пример от Левски. Искам да попитам кой друг клуб продаде в Серия "А" и Примера дивисион?", добави той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ