ЦСКА иска отсрочка за дълга към Бидзари

11018
ЦСКА иска отсрочка за дълга към Бидзари
Снимка: БГНЕС

ЦСКА моли БФС за съдействие към ФИФА за отсрочка по дълга на италианския мениджър Мариано Бидзари. В момента в клуба нямало пари, с които да се покрият над 100 хиляди евро, за които има решение от дисциплинарния панел нацентралата.

От ФИФА останали доста изненадани, защото в такива случаи просто трудно има как да се реагира.

Янев: Ръководството заблуждава феновете на ЦСКА

Христо Янев, който към момента е със статут на свободен агент, коментира ситуацията около ЦСКА и освобождаването му от "Славия". Доскор...

Крайният срок за плащането на парите и глобата е 25 декември. В противен случай се отива на следващия етап, който е отнемане на 6 точки от актива на отбора и се поставя нов срок. При неспазване тимът се вади във „В“ група. Така се стигна до закриването на бившия член на елитната ни група "Локомотив Мездра".

От вчера и ЦСКА пусна в продажба билетите за реванша за купата с "Левски" в четвъртък. Феновете на „червените“ могат да влизат само в секторите "В" и „Г“ срещу 14 и 10 лева. Първият мач завърши 0:0.

 От вчера в деловодството на БФС бе заведено и решението на ФИФА за дълга на "Локомотив София" към бившия му играч Ваня Дзаферович. Така започва да тече едномесечен срок, в който трябва да се плати. Парите на Дзаферович са над 10 000 евро, като той чака над 2 години за крайното решение, информира football24.bg, цитирайки "24 часа".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com