ЦСКА задържа таран с максимална заплата

10189
ЦСКА задържа таран с максимална заплата
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА прави неистови опити да задържи най-добрия си футболист през пролетта Омар Косоко. Бенинският таран е получил преди седмица предложение да преподпише с "армейците" за още две години. В новия контракт на нападателя е фиксирана възможно най-високата заплата в клуба - 15 000 лв. Това е таванът, който получават тарторите в състава като Емил Гъргоров, Валентин Илиев и Иван Стоянов.

Както е известно, договорът на Коско изтича след последния мач с Локо (Пд) тази седмица. Вече се появиха информации, че нападателят е желан от Ботев (Пд), където му предлагат три пъти по-висока заплата. Сега Омар получава на "Армията" по 10 366 лв. на месец. Интерес към него сензационно потвърдиха и от "Герена", въпреки че там нямат дори още треньор.

Фо-Поре желан от отбори в родината си

Няколко френски клуба проявяват интерес към леви бек на ЦСКА Жереми Фо-Поре, пише "Тема Спорт". Бранителят преговаря за нов договор с "...

Стойчо Младенов иска да задържи на всяка цена Косоко. Затова и на него освен увеличение на заплатата му е предложен и сериозен процент от бъдещ трансфер зад граница. В ЦСКА се надяват точно този бонус да накара бенинеца да преподпише.

 "7 сни спорт"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ