До понеделник ЦСКА ще обяви новия си генерален спонсор

2134
До понеделник ЦСКА ще обяви новия си генерален спонсор
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е пред завършване на преговорите за генерален спонсор на клуба. Очаква се "армейците" да обявят името на основния си спомоществовател най-късно до понеделник, пише "Тема Спорт".

Божков си направи свой ЦСКА за А окръжна

Борисов се водил за ЦСКА по логиката, че навсякъде виждал Гриша Ганчев

До 7:30 сутринта гледам да съм се изтеглил за Министерския съвет, за да не преча на трафика. Помолих НСО 7:30-8:30 да се избягва за дви...

Правят се опити това да стане факт още до края на тази седмица и не е изключено окончателна развръзка да има още в петък, ден преди контролата с Удинезе. "Червените" са в напреднали разговори с мощна българска компания.

"Вярно е, че водим усилени преговори. Надяваме се още до края на седмицата да обявим новия спонсор. Полагаме всички усилия да съобщим името на фирмата в най-кратки срокове. Но не зависи само от нас, така че имайте още малко търпение", заяви ръководен фактор в ЦСКА пред изданието.

Един от директорите в клуба Милко Георгиев обяви на 12 юли, че новият спонсор "може би до 10 дни ще бъде съобщен". Той коментира още, че редица фирми сами са изявили желание да работят с ЦСКА.

Невероятен жест на ЦСКА - позволи на всички самоотлъчили се да се върнат в тима

Вижте пълната програма за новия сезон в Първа професионална лига

Вечното дерби на България между отборите на ЦСКА и Левски ще се изиграе в 10-тия кръг на новосъздадената Първа професионална лига. Си...

"Фланелките на ЦСКА няма да изглеждат като някакво рекламно пано. Ще имаме генерален спонсор и фирми, които ще подпомагат клуба по един или друг начин", уточни още Георгиев тогава.

ЦСКА не само ще има нов генерален спонсор и допълнителни спомоществователи, но ще запази и част от рекламните си партньорства от миналия сезон. Това ще си проличи от паната на "Армията" на контролата с Удинезе в събота.

"Червените" също така очакват и новия си автобус. В момента возилото е в процес на сглобяване и по всяка вероятност ще бъде доставено в края на август или началото на септември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ