Фенове на Левски скочиха на играчите заради боя от ЦСКА

44080
Фенове на Левски скочиха на играчите заради боя от ЦСКА

Фенове на Левски скочиха на играчите и им потърсиха сметка за вчерашната загуба от ЦСКА. Това се случи по време на възстановителната тренировка на тима днес на стадион "Георги Аспарухов". Ултрасите, дошли на "Герена", се нахвърлиха с ругатни и крясъци на футболистите, които трябваше да направят възстановяване след вчерашното дерби. В него Левски падна с 0:1 в добавеното време и записа трето поредно поражение от вечния враг този сезон.

Феновете поискаха обяснение от играчите за поредния срам. Те се скараха с Владимир Гаджев, Пламен Илиев и Пламен Крумов. И по време на заниманието футболистите на "Левски" бяха псувани от недоволните запалянковци. Голяма част от основните играчи не се появиха на тренировката, след като явно са получили почивка. Липсваше и Антони Здравков. Сухия заяви снощи, че ако ръководството назначи треньор, той се маха и няма да пречи. При отсъствието на Здравков заниманието води помощникът му Елин Топузаков.

Левски гради исторически антирекорд срещу ЦСКА за 100-годишнината

Левски упорито изгражда най-черната си и унизителна серия във вечното дерби с ЦСКА във възможно най-неподходящия период в историята - н...

Следващият мач на Левски е в сряда от 14,00 часа. Тогава на "сините" предстои реванша с Ботев (Пловдив) за Купата на България. В първата среща Левски спечели с 3:1. Само две тренировки на отбора са планирани до тази среща. Едната ще бъде в понеделник от 15,30 часа на "Герена", а другата във вторник по същото време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ