Генков пратен на оглед в Кипър

5821
Генков пратен на оглед в Кипър
Снимка: БГНЕС

Цветан Генков ще бъде оглеждан от всички желаещи клубове по време на лагера на Левски в Кипър, пише "Меридиан мач". Централният нападател изненадващо пое със “сините” към острова в неделя, след като изобщо не бе вписан в групата за полета. Защо? Планираше в събота вечерта ветеранът да бъде продаден на турски отбор, но не се получи.

С привличането на Валери Божинов “сините” събраха 3 тежки деветки, а отборът използва схема с една. Никой от триото не умее да играе на друг пост...

Димитър Макриев не желае да напуска, защото иска да се докаже в тима на своето сърце. Генков обаче вече е склонен да си тръгне, ако някой да му осигури заплата, подобна на “синята”. Цветан е на кота 200 хил. евро на сезон.

Левски е готов да се раздели без трансферна сума с бившия национал. За Генков има варианти с украински, кипърски и китайски отбор, но засега без оферта. На лагера на острова Цветан може да бъде наблюдаван и в тренировките, и в контролите. През февруари в Кипър се трупат десетки отбори от цяла Европа. Левски започва проверките днес срещу руския Мордовия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com