X
 
 

Георги Илиев призна: Минахме на полиграф, но не ни показаха доказателства за вина

4057 1
Георги Илиев призна: Минахме на полиграф, но не ни показаха доказателства за вина
Снимка: Иван Йочев
Бившият вече капитан на Черно море призна официално, че отборът е бил подложен на детектор на лъжата и обявените за провалили се на него са инициирали повторен такъв. Целта на този детектор е била да докаже, че част от играчите на "моряците" са се продали на ЦСКА и са играли симулативно срещу "червените".

Илиев заяви, че е дълбоко омърсен и унизен от хвърленото върху името и кариерата му петно и не смята да се отказва от футбола точно след големия скандал. Разкритията той направи пред "Дарик радио".

Вторият полиграф на играчите на Черно море е бил манипулиран?

През последните няколко дни се оформи огромен скандал, след като Черно море изгони шестима свои футболисти преди последния мач с Лудого...

"Имаше детектор, случи се около 22-ри. В продължение на 10-15 секунди си мислех, че ни правят скрита камера, впоследствие разбрах, че са сериозни. Случи се след мача с Левски. Аз като капитан казах, че нямаме какво да крием и ще се явим.

После ми представиха бял лист, без печат и подпис, на който имаше въпрос към мен относно мача с ЦСКА, на който бях отговорил с "Не". Резултатът от детектора бе, че е лъжа.

Поисках доказателства, те не пожелаха да ни предоставят. Оставаха ми десет дни от контракта, но не ми предложиха нов. Обясниха го с нещо от рода на "липса на доверие", обясни халфът.

Илиев призна още, че след това играчите са подложени и на втори детектор. Какво е показал той вижте в sportlive.bg.

Черно море излиза с резерви срещу Лудогорец в решаващия мач за титлата

В последните си мачове за сезона днес ЦСКА и Лудогорец ще определят шампиона на България. Разликата между двата тима е една точка, кат...

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално