Гигов нарочил Генов преди месец, защото е честен

4969
Гигов нарочил Генов преди месец, защото е честен
Снимка: БГНЕС

Уволнението на Стефан Генов като треньор на Локомотив (София) е било подготвено преди месец, твърди „7 дни спорт”. Собственикът на отбора Николай Гигов се е свързал с Димитър Васев непосредствено след трудната победа на „железничарите” над Нефтохимик с 1:0 в мач от 28-мия кръг на „А” група. Сегашният треньор на Локомотив, не е отговорил веднага на предложението, като е пожелал да му се даде време да помисли.

Основната причина Гигов да разкара Генов е коментарът на треньора след срещата между Локомотив и Славия (0:2). Тогава специалистът заяви, че играта, която са показали неговите футболисти дава основания да се смята, че мачът е бил уговорен. В допълнение на това, босът на „железничарите” не е бил доволен, че някои от любимите му футболисти са твърди резерви. За това той е решил да намери нов треньор на отбора, който да заеме мястото на Стефан Генов при първата появила се възможност.

Николай Гигов е поставил две основни цели пред новия наставник на Локомотив - отборът да не изпадне в „Б” група и да отстрани Ботев (Пловдив) в полуфинала за Купата на България. Ако не успее да се справи с тези две задачи, Васев едва ли ще остане треньор на отбора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com