Христо Бонев: Тежки времена идват за Локомотив (Пд)

11177
Христо Бонев: Тежки времена идват за Локомотив (Пд)
Снимка: БГНЕС

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев, предрече мрачно бъдеще за отбора от "Лаута". Основна причина за песимизма на Зума е оттеглянето на Коко Динев от клуба. Босът на Локомотив (Пловдив) е категоричен, че повече не иска да издържа отбора, като не дава никаква допълнителна информация за намеренията му, както на футболистите, така и на ръководителите в отбора.

"Напрежение има голямо, но най-лошото е, че има неизвестност каква ще е съдбата на нашия клуб, тъй като нямаме контакт с г-н Динев. Двамата директори нямат никаква информация, ние сме самолет на автопилот, докато не намерим пилота, няма да можем да се приземим, следва катастрофа", с тъга констатира Христо Бонев.

Жребият разчисти пътя на Лудогорец и Ботев към финала за Купата

Преди минути бе изтеглен жребият за ½-финалите в турнира за Купата на България. Двата фаворита в надпреварата Лудогорец (Разград...

Зума също така коментира и жребият за Купата на България, който постави неговият Локомотив (Пловдив) срещу шампиона Лудогорец.

"За разлика от миналия жребий, този път не напипахме точната топка. Падна ни се най-добрият отбор в България и отбор, който показа в Европа, че български отбор може да постигне подобни неща. Надяваме се Лудогорец да има лош ден, а ние добър, за да можем да стигнем до финала", каза още Христо Бонев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com