Избират между Мето Деянов и Вили Вуцов селекционер на младежите

15436
Избират между Мето Деянов и Вили Вуцов селекционер на младежите
Снимка: БГНЕС

БФС ще получи от ФИФА бонус от 30 000 долара като похвала за добрата работа по тренировъчния център в Правец. Базата вече работи, след като родният футболен съюз инвестира в нея средства от проекта "Гол" на ФИФА.

Тренировъчният комплекс излезе на обща стойност от около 700 000 лева, а представителят на световната централа одобри видяното при инспекция миналата седмица, информира "Труд". В Правец отиде Ева Паске, която беше и пратеник на ФИФА на конгреса на БФС на 14 февруари.

БФС съвсем посинява, Сираков се натиска за шеф

Наско Сираков е започнал офанзива да заеме пост в оперативната власт на БФС, пише „Меридиан Мач". Вълка е наясно, че скоро работа...

Следващата мащабна цел е базата в Бояна, която може да бъде във функционален вид до края на 2014-а. Вероятно ще е готова напълно догодина, като проектът е за близо 15 милиона лева.

Комплексът там ще е с три футболни игрища, спортна зала, възстановителен център. Планира се да се използва и от други федерации и национални отбори, както и от клубни тимове.

Новият изпълком на БФС ще се събере за първи път следващата седмица, след като бъде вписана регистрацията на ръководството на централата.

Едно от първите му решения е за новия младежки национален селекционер, като две кандидатури се открояват. Фаворит, изглежда, Методи Деянов, който води юношите до 17 г. Но не е изключено да бъде посочен и опитният Велислав Вуцов, който за последно бе треньор на Славия, а е бил начело и на Левски.

Боби, докога в прегръдка с тотомафията?

Някой си Борислав Михайлов беше избран за втори мандат на нещото си БФС. И още на първата седмица от продължилото си царуване доказа, ч...

БФС даде пълен картбланш на Славия да изготви договорите за новия стадион, който се планира да бъде и национален, заедно с инвеститорите в проекта от германската фирма IFS.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ