Камбуров напусна Локомотив (Пд)

6236
Камбуров напусна Локомотив (Пд)
Снимка: БГНЕС

Най-добрият футболист на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров напусна предсрочно клуба, съобщава вестник "България днес". Любимецът на феновете си е стегнал куфарите и няма намерение повече да припарва до "Лаута". Повод за това са неразбориите в клуба и неясното бъдеще на "черно-белите".

Самият Камбуров разкри, че вече е излязъл в лятна ваканция и няма да играе в последния мач срещу ЦСКА на стадион "Българска армия".

Локо (Пд) с юношите срещу ЦСКА заради бойкот

На "Лаута" се чудят как да съберат отбор за последния мач за сезона с ЦСКА, пише "Стандарт". Някои от основните играчи на Локо (Пд) веч...

"Нямам представа какво ще е бъдещето на Локомотив. Доколкото знам, президентът Коко Динев иска да остане. Хората от трибуните си имат претенции към управлението и искат да ги покажат. Те настояват да има някаква промяна.Разбира се, че в своите очи феновете са си в правото. Те са най-важният фактор в един клуб. Локомотив не прави изключение, знаем колко е вярна публиката на този отбор. Не искам да вземам страна в конфликта между фенове и президент", заяви Камбуров.

33-годишният нападател все още води в листата при голмайсторите с 20 гола този сезон, колкото има и Джордан от Литекс. Камбуров обаче е отписал този приз.

"Няма да играя срещу ЦСКА. Искам да си почивам. Ще дам път на по-младите. Естествено, че щеше да ми е приятно да стана голмайстор на шампионата, но при тази ситуация в клуба няма как да стане. Вече нямам ангажименти с тима", каза с тъга на сърцето Камбуров.

Голмайсторът на тима признава, че със сигурност напуска Локомотив. Той заяви, че за него има само запитвания, но нищо конкретно като оферта.

Станков: Бяхме тотално демотивирани за този мач

"Какво мога да кажа след такъв мач. Просто много тежка и срамна загуба за нашия отбор", заяви треньорът на Локомотив Пловдив Александър...

"Искаше ми се да завърша кариерата си в Локомотив (Пд), но малшанс. Не виждам светло бъдеще и розови дни за клуба", песимист е той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ