Коко Динев напуска Локо, криза на "Лаута"

7860
Коко Динев напуска Локо, криза на "Лаута"
Снимка: БГНЕС

Наближава сериозна криза в Локо Пловдив! Всички плащания в клуба са спрени, а голяма част от основните футболисти ще напуснат отбора през лятото. Футболистите на Локомотив (Пд) не са получавали заплата за последните 2 месеца, а персоналът на клуба за последните 4. Вече почти месец собственикът Константин Динев не се е появявал в Пловдив. Последно той беше в града, когато административния директор Атанас Узунов бе скандално уволнен поради политически причини. Точно това събитие създаде напрежение между благодетеля на тима и феновете. Те ясно заявиха позицията си, че не желаят Динев да издържа клуба. Ето защо бизнесменът остава сериозно засегнат от поведението на феновете и е на път отново да се откаже от Локомотив. Все пак проблемите в отбора няма да се отразят неблагоприятно върху получаването на лиценза, тъй като по-сериозните дългове на клуба са към НАП. Те са в размер на 120 000 евро за Пламен Крачунов, но сумата вече е платена от ЦСКА по сложна схема.

Логично заради неблагоприятната ситуация в отбора, най-вероятно някой от основните футболисти ще напуснат. Очаква се Диего Фераресо ще премине в състава на Левски, като възможността "смърфовете" да не вземат пари от трансфера изглежда много вероятна, защото играчът ще разтрогне договора си заради неизплатените заплати. Друг почти сигурен напускащ е голмайсторът на тима - Мартин Камбуров, който отново може да се завърне на стадион "Българска армия" след края на първенството.

Още от най-актуалните новини от спорта, можете да намерите ТУК.

ЦСКА си връща Мартин Камбуров

ЦСКА може да реши проблема с липсата на голмайстор, като си върне Мартин Камбуров от лятото без пари. Засега не се очертава някакъв сер...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com