Крачунов: Искаме титлата, Левски няма да ни е конкурент

7544
Крачунов: Искаме титлата, Левски няма да ни е конкурент
Снимка: БГНЕС

Героят на ЦСКА от вечното дерби на 15 март Пламен Крачунов не е обезпокоен от голямата конкуренция в защитата на ЦСКА. Централният бранител сподели пред "Тема Спорт" своите очаквания за новия сезон. Той коментира и привличането на опитните Александър Тунчев и Мартин Камбуров, с които игра в Локо Пловдив.

"Голямата конкуренция в защита не ме притеснява. Даже напротив, радвам се, че се събрахме доста класни футболисти. Тунчев несъмнено ще вдигне нивото. Контузията на Вальо Илиев определено е минус за нас и се надявам, че ще се възстанови бързо. Не знам дали ще съм титуляр в първите мачове при неговото отсъствие. Не съм разговарял на тази тема със Стойчо Младенов. Той решава кой играе, но аз съм готов и уверен, че ще си извоювам титулярното място", категоричен бе Крачунов.

Сашо Борисов поема дубъла на ЦСКА

Сашо Борисов ще е новият треньор на ЦСКА. Но не на мястото на Стойчо Младенов в първия тим, а на дублиращия отбор, който ще участва в н...

"Ако в отбора сметнат, че нямат нужда от мен, аз съм готов да се разберем и да си тръгна като свободен агент. Но не мисля, че има такава вероятност. За мен е чест да играя отново в ЦСКА. Ценя много втория шанс, който Младенов ми даде. Готов съм да го оправдая", допълни бранителят.

"Нападател като Мартин Камбуров отговаря на шампионските амбиции в ЦСКА. В отбора сме настроени към спечелването на титлата. Нищо друго не ни подхожда. Това е нагласата и на ръководството, и на щаба. В тима се събраха много опитни футболисти, които знаят как се печели и съм сигурен, че ще ни поведат към върха. Лудогорец и Ботев ще са най-сериозните конкуренти за титлата. Литекс също е добър претендент. Моето мнение обаче е, че Левски отново няма да е конкурентоспособен", каза още Крачунов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ