Левски като ЦСКА, лицензът под въпрос

7677
Левски като ЦСКА, лицензът под въпрос
Снимка: БГНЕС

Лицензът на Левски продължава да виси, твърди "Меридиан мач". Според изданието клубът в момента прави акция "50%", за да се спаси от директен сблъсък с ФИФА.

"Сините" си признават, че имат сериозни финансови проблеми, като наскоро собственикът на клуба Тодор Батков обяви, че продажбите на Антонио Вутов и Гари Родригес са спасили лиценза. Това обаче не е съвсем истина. Реално на "Герена" са осигурили само 50% от парите, които дължат на бившите си футболисти и треньори.

Към днешна дата клубът има да дава около 350 000 евро на Славиша Йоканович, Жоао Силва и компания. Според запознати от "Герена" са пратили на всичките си кредитори писма, в които ги молят да приемат сега само 50% от дължимите пари и да не дават клуба на ФИФА. Ако Йока и компания приемат тази оферта, сините са обещали да се издължат до края на календарната година.

Все още не е ясно какво ще стане, ако кредиторите откажат офертата, но най-вероятно клубът няма да им плати нито цент, случаят ще отиде при ФИФА. Централата бави подобни дела с години и най-вероятно това ще накара Жоао Силва, Кристовао Рамос и компания да приемат офертата на Левски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ