Макаби отмъква Гаджев без пари

6180
Макаби отмъква Гаджев без пари
Снимка: БГНЕС

Израелският Макаби Хайфа ще опита да привлече халфа на Левски Владимир Гаджев, пише "Тема Спорт". Договорът на национала със "сините" изтича в края на сезона и той ще стане свободен агент. Полузащитникът има принципна договорка за нов контракт с Левски. До момента обаче все още двете страни не са сложили подпис под такъв.

Представители на Макаби Хайфа са следили играча още през есента. Те са гледали изяви и на полузащитника на ЦСКА Ивайло Чочев, но той се е оказал прекалено скъп. А сега Макаби ще може да вземе Гаджев без пари. През този сезон 26-годишният полузащитник е изиграл най-много мачове в състава на сините. Той е взел участие в 30 срещи във всички турнири, в които е отбелязал три попадения.

В момента Макаби Хайфа е на четвърто място в местното първенство. Любопитното е, че през зимата Макаби Хайфа искаше да вземе друг играч на Левски - Гари Родригес. Израелците обаче искаха крилото под наем, а сините държаха на продажба, тъй като спешно се нуждаеха от финансови средства. Затова и до сделка не се стигна.

Не е тайна, че Гаджев иска да заиграе в чужбина. Той на няколко пъти се разминаваше с това. На няколко пъти националът категорично отхвърли предложения от китайски клубове. Стори същото и с оферта от руския Урал. През зимата не се договори и с украинския Севастопол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com