Много важен успех за Ботев Пловдив

15395
Много важен успех за Ботев Пловдив
Снимка: БГНЕС

Отборът на "Ботев Пловдив" обърна развоя на събитията срещу "Славия" и взе ценни три точки като гост. "Канарчетата" се наложиха с 2:1, като тази победа ги постави на 5-то място в класирането до момента.

Мачът тръгна равностойно с атаки в двете посоки, но без чисти голови положения. "Славия" успя да поведе в 19-ата минута, след като националът Радослав Димитров центрира, а голмайсторът на тима Атанас Курдов вкара поредното си попадение през сезона. Гостите обаче успяха да отговорят много бързо. Добра изява на Веско Минев позволи на Иван Цветков да играе с глава в наказателното поле. Нападателят свали топката за Анисе, който вкара за 1:1.

Стоилов: Искаме трите точки в неделя

"Ще се стремим от първата минута да търсим нашия стил, както и да стигнем до победата - това е нашата цел в този мач", обяви наставник...

През второто полувреме "Ботев" владееше повече топката, създаде положения и заслужено стигна до победата. Голът вкара Вандер в 62-ата минута след грешка при изнасяне на топката за "Славия". До края гостите на няколко пъти пропуснаха да решат всичко с трети гол, но и с този резултат постигнаха важния успех, пише football24.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ