Не можеше да се хвърлим урболешката, оправда се Стоев

8716
Не можеше да се хвърлим урболешката, оправда се Стоев
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от нулевото равенство с Литекс в дербито на 35-ия плейофен кръг от "А" група. Шампионите съхраниха аванса си от 5 точки пред "оранжевите", които заради успеха на ЦСКА срещу Черно море (2:0) по-рано днес се смъкнаха на третото място. Въпреки това Стоев счита тъкмо тима на Миодраг Йешич за основен конкурент до края на първенството.

"Изхождайки от факта, че водим с 5 точки на Литекс, равенството ни задоволява. Имаше и хубави неща, имаше и не чак толкова. Стремяхме се през 90-те минути да сме организирани и да покажем добра игра. Най-важното беше да не губим този мач. При поражение нещата можеше да станат трудни за нас. Затова точката е добре дошла. Запазваме разликата с Литекс, който е много качествен отбор. Остават ни мачовете до края, които трябва да изиграем. Една загуба можеше да направи точките много различни. Нормално е да има някаква предпазливост. Не можеше просто да се хвърлим, както се казва, урболешката. Трябваше да изиграем този мач по-разумно, по-правилно. Литекс има футболисти, умеещи да използват контраатаката и трябавше да внимаваме. Имаше повече мелета и статични положения. Трябваше да навлезем доста внимателно и сериозно в мача. До 15-ата минута имаше две статични положения, които можеха да решат мача. До края обаче не им дадохме други възможности. Може би не само мача срещу ЦСКА, но и по-следващият срещу Ботев ще бъдат много важни".

Литекс и Лудогорец направиха нулево реми за кеф на ЦСКА

Литекс и Лудогорец завършиха 0:0 в оспорван мач от 35-ия кръг на "А" група и интригата за титлата се завърза още повече. След двубоя в ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ