Паро Никодимов не иска да съди ЦСКА

16857
Паро Никодимов не иска да съди ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Бившият спортен директор на ЦСКА Аспарух Никодимов продължава да очаква дължимите си възнаграждения от клуба, за които има подписано споразумение, което обаче не се спазва. Въпреки че крайният срок за лицензирането наближава, от ръководството все още не са предприели необходимите плащания към Паро. Пред "Тема Спорт" Никодимов казва, че няма намерение да подписва споразумение за ново разсрочване с клуба.

"Никой от ЦСКА не ме е търсил вече няколко месеца. Изобщо не съм поддържал контакт с тях. Сигурно ще се сетят 4-5 дни преди 31 март и ще искат пак да подписваме някакво споразумение. Аз вече подписах едно и нямам намерение да го правя отново. Да се оправят - ако искат, да ми плащат. Нямам намерение да ги съдя, макар ситуацията да е неприятна", каза Никодимов.

ЦСКА плати 20 000 от задължението към Павел Дочев

ЦСКА преведе вчера 20 000 лева по сметката на бившия треньор на отбора Павел Дочев. Днес специалистът, който живее в Германия, трябва д...

Той коментира накратко и привикания на проби сърбин Иван Маркобич. "Хубавото е, че е млад, друго не мога да кажа от една контрола. Според мен трябва да бъде продаден Марсинъо. Той няма накъде повече да се развива, лимитиран е в това отношение. Освен това ми се струва, че желанието му за игра е напълно изчерпано и повече няма какво да даде на ЦСКА", каза още Никодимов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ