Радуканов с непосилна цел - да върне феновете на Славия на стадиона

8065
Радуканов с непосилна цел - да върне феновете на Славия на стадиона
Снимка: БГНЕС

"Целта ни през пролетния полусезон е да постигаме победи и да върнем феновете на стадиона", каза треньорът на Славия Милен Радуканов.

Наставникът на "белите" даде брифинг преди началото на втората част на сезона. Първият си мач на 22 февруари Славия ще гостува на Левски на стадион "Георги Аспарухов" и по този повод Радуканов коментира селекцията, както и целите на тима.

"На този етап имаме 24 картотекирани футболисти. Повечето са българи и са свободни агенти. Таке процедираме в нашия клуб, търсим определени футболисти. Изгледахме доста играчи и се спряхме на тези, защото те имат и нужните качества, и по-важно желание да играят за Славия. Някои от футболистите си заминаха, защото нямаха желание да играят. Трябва да играят най-добрите - без значение млади или стари. Когато младите покажат, че са готови и ще им дойде времето. Надявам се, когато им дам шанс да го оползотворят. Всичко зависи от тях. Ако някой покаже качества той ще влезе в първия отбор. Целта ни през пролетта е да постигаме победи и да върнем феновете на стадиона. Да видят, че има работа, желание и се гради в една посока. Най-важното на този етап е да играем добре и да постигаме победи", каза Радуканов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ