Станимир Стоилов търси нападатели за пролетния дял

13464
Станимир Стоилов търси нападатели за пролетния дял
Снимка: БГНЕС

Треньорът е получил картбланш да работи по привличането на класните попълнения за атака на челните места във втория етап на първенството през пролетта. Румъния, Холандия и Франция са страните, в които Стоилов ще търси таланти. Той ще работи по селекцията независимо от информациите за промени в спортно-техническия щаб на "Ботев Пловдив".

Засега треньорът няма притеснения за поста си и се ползва с доверието на клубния собственик Цветан Василев. Същевременно Тодор Неделев ще получи днес наградата си за играч №1 на "Ботев" за годината. Бъдещият футболист на германския "Майнц 05" спечели анкетата сред запалянковците на клуба и ще бъде награден на “жълто-черното” коледно парти.

Балъков похвали Тодор Неделев

Красимир Балъков коментира добрите си впечатления от Тодор Неделев, който е новото попълнение на "Майнц". Според бившия ни национал, Не...

След него националът ще отпътува за церемонията “Футболист на годината” в София. А капитанът на Майнц, Николче Новески, ще бъде преводач и ментор на Неделев. От 1 януари българският национал заминава в немския клуб, където македонецът ще му помага с адаптацията и езиковата бариера, пише football24.bg, цитирайки в."Труд".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ