Стоев: Имам проблеми, но ще търсим победа

6231
Стоев: Имам проблеми, но ще търсим победа
Снимка: БГНЕС

"Нагласата е да се представим добре и естествено, ако можем, да победим", обяви наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев при заминаването на отбора за Валенсия, предаде БГНЕС.

Утре "орлите" излизат срещу испанския тим в реванш от осминафиналите на Лига Европа, след като загубиха първата среща в София с 0:3.

"Нагласата е да се представим добре и естествено, ако можем, да победим. Имам проблеми с контузии, ще видя утре в какво състояние са някои състезатели, за да видя дали мога да ги използвам. Бих искал да победим и с това настроение отиваме", коментира Стоев.

"Не бих казал, че ни се отрази негативно резултатът от първия мач. Беше неприятно, ясно е, загуба, но мисля, че като игра и позитивно настроение, което се създаде на Националния стадион, футболистите би трябвало да са доволни", допълни той.

"Де факто нямам представа с какъв състав ще изляза утре, наистина имам проблеми. Моци и Златински не са в това състояние, в което трябва да са. Все пак имаме още един ден, надявам се лекарският екип да съумее да ги вдигне на крака. Чудо, чудо, аз все пак съм треньор, моята цел е отборът да изглежда добре на терена. Това е единствената мисъл, с която ще излезем", каза още Стоев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ