Стоев: Изживях трудни моменти, сега искам да се порадвам

7638
Стоев: Изживях трудни моменти, сега искам да се порадвам
Снимка: БГНЕС

Стойчо Стоев вече може да си отдъхне. Изключително емоционалният сезон за Лудогорец завърши с титла. Разград ликува, зарадван от разградчанина Стоев. Въпреки успеха, той не изневери на сдържания си стил и още веднъж показа, че българският шампионат е малка хапка за амбициите на "орлите". Ето какво каза Стойчо след шампионския мач срещу Локомотив (1:0):

"В момента за да сме тук момчетата вложиха доста труд. През сезона имаше голямо доверие между нас, взаимно уважение, тези 10 месеца футболистите показаха доста добри игри. Радващо е, че предварително печелим трофея, за да се успокоим. Горд съм с футболистите, истински професионалисти, свестни като хора, което не е маловажно. Заслужено стигнаха дотук", започна Стоев.

"Знаем, че ни предстои и финал за Купата, съвсем отговорно ще подходим към него, но нека сега поне един ден се порадваме. Феновете ни може да не са много, но са верни подръжници", каза още той.

Запитан дали остава начело на Лудогорец, Стоев отговори следното:

"Не мисля за бъдещето, а за този момент, който изживявам и който чаках го дълго в кариерата си. Винаги имаше напрежение, имаше не толкова удачни мачове, създаваше се изкуствено напрежение отвън, изживях доста трудни моменти. Преди плейофите имахме една точка преднина, сега са доста, това показва, че сме по-умен и по обигран отбор".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ