Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков надъха играчите на ЦСКА преди дербито с Левски

18 декември 2020, 10:03 часа • 2475 прочитания

Бившият български национал Христо Стоичков надъха футболистите на ЦСКА преди днешното Вечно дерби с Левски от първенството.

Дербито между ЦСКА-София и Левски от 13-и кръг на Първа лига ще се играе днес от 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

По програма мачът трябваше да се проведе на 21 ноември, но бе отложен заради много случаи на заразени с COVID-19 при "сините".

"В дербитата се раждат герои! Армейци, играйте за тези, които ще са с вас навсякъде! Само ЦСКА!", написа Камата във Фейсбук.

ЦСКА е в серия от пет поредни победи в първенството, а в момента треньорът Бруно Акрапович няма проблеми със състава, поради което "червените" ще излязат на терена с най-доброто, което разполагат.

Въпреки силната есен, която ЦСКА направи, отборът все още е доста далеч от Лудогорец в очакванията на букмейкърите за шампионска титла през пролетта. Използвайки winbet бонус код , може да се регистрирате, но и да заложите на високия коефициент 6.40, ако считате, че „червените“ от Българска армия ще станат шампиони в края на настоящия сезон. Лудогорец все още е убедителен фаворит на букмейкърските къщи и получава ставка от едва 1.02.

Още: ЦСКА надделя над Ботев Враца и достигна до пети пореден успех в Първа лига

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес