Стойчо готов за политиката: Заедно можем всичко

10547
Стойчо готов за политиката: Заедно можем всичко
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че "армейците" ще бъдат по-силни през тази календарна година. Младенов сподели мнението си преди срещата с Черноморец (Бургас) пред официалния сайт на "червените".

"Предстои ни да подновим шампионата срещу отбора на Черноморец (Бургас), към който подхождаме с голямо уважение и респект. Надяваме се и вярваме в успеха, който ще ни даде още по-голяма увереност. Черноморец има доста нови играчи и съм сигурен, че ще бъде интересен мач, който ние трябва да вземем. Знам, че привържениците ще ни подкрепят. Искам да им кажа, че любимият ни отбор ще бъде по-добър от есента, а и съм сигурен, че феновете ни ще продължават да бъдат иновативни и различни на трибуните. Имаме нужда от всички, които обичат ЦСКА. Във всеки един мач, на всеки един стадион.

Много ми допада мотото, което нашият Клуб въведе от няколко месеца – "Заедно можем всичко". Това е истината и разковничето за ЦСКА. Хората не ни оставиха никога и това задължава всички в Клуба да работим отговорно и на върха на възможностите си в името на Клуба. Не се съмнявам, че общите ни усилия ще бъдат възнаградени", каза старши треньорът на ЦСКА София Стойчо Младенов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ