Стойчо Младенов отписа купите за 3 години напред

7030
Стойчо Младенов отписа купите за 3 години напред
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отписа купите за поне 3 години напред. Той коментира положението в отбора след първата контрола от лятната подготовка с Марек, спечелена с 2:1. Наставникът беше категоричен, че никой не трябва да очаква титли в следващите до 5 години, а през това време единствената цел на ЦСКА трябвало да бъде стабилизирането на клуба.

"Дайте да си говорим честно за цели и резултати. Искам всички фенове да ме чуят много ясно – на нас ще ни трябват между 3 и 5 години, за да се стабилизира клуба във всяко едно отношение. Навсякъде изникват пробойни и дупки. Много трудно в този период ще преследваме титли и купи, заяви Младенов. - Ако някой надува балони, това ще бъде за него сметка. Най-лесното е да зарежем клуба. Ние, "червената" общност, трябва да се обединим и да спасим клуба. Има много задължения, които трябва да се погасяват. Добър-лош, Александър Томов се справя досега. Да, и той допуска грешки, но до момента се справя. Играчите искат истината и аз им я казах. Това е състоянието на ЦСКА. Аз не знам какво дължим, какво плащаме и какво не плащаме. Всички трябва да го знаят това – да няма неразбрали и нечули. Ако след всяка загуба някой излиза да плюе и храчи по ЦСКА, краят ще бъде близък. Ние искаме това, което се казва да се изпълнява. Забравете оттук нататък да говорим за пари – нито футболисти, нито ръководители. Ако бюджетът ни е твърде голям, ще го намалим, бъдете сигурни. В момента имаме само 6 състезатели, които взимат максимална заплата. Всички говорят все за ЦСКА – кой колко взимал. Други отбори дават по 20-30 хиляди евра на играчите си, но за тях никой не се говори. След като съм тук оставам. Докога – не мога да кажа, защото всичко си има граници. Разбира се, моментът не е лесен. Настроението в отбора се завръща. Още веднъж апелирам за обединение около клуба ЦСКА. Имаме нужда от всички, стига с това делене, с тези простотии. Стига! Ние (треньорският щаб – б.р.) бяхме солидарни с играчите и това, което направиха. Оттук нататък негативността остава в миналото за доброто на ЦСКА. Състезателите заслужават единствено аплодисменти за това, което направиха миналата година. Не искам да коментирам кой къде е отишъл, то си е за негова сметка. Всеки даде максимума от себе си, за да постигнем това. Оттук нататък каквото направим, ще е бонус. Едно ще ви кажа: ЦСКА ще се бори във всеки един мач за победа – бъдете сигурни, че ще продължим да правим това. Нарушихме подготвителния си цикъл, но имаме време, в което да наваксаме. При липса на друг нападател трябва да измислим алтернатива на Мартин Камбуров. От всички млади съм много доволен, надявам се в течение на първенството да им даваме игрови минути. Самочувствието и опитът са важни за тях. На този етап може да доведем нов кондиционен треньор в клуба. Надявам се да го сторим, защото с тези хора работех дълго време. Ще бъде риск да тръгна да работя с нов човек".

36-кратен шампион в Африка краде треньора на ЦСКА

Най-титулуваният клуб в Египет - Ал Ахли, проявява сериозен интерес към треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, пише "Меридиан мач". Тимът е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ