Стойчо Младенов преди лагера в Холандия: Ще търсим нови играчи, невъзможно е да задържим Мболи

7173
Стойчо Младенов преди лагера в Холандия: Ще търсим нови играчи, невъзможно е да задържим Мболи
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че очаква нови попълнения по време на лагера в Холандия. Днес "червените" излетяха от летище "София" за Ниската земя, където ще се проведе вторият етап от подготовката.

"Разбира се, че ще бъде късно, ако дойдат нови попълнения в Холандия, но по-добре късно, отколкото никога. Очакваме да пристигнат нови попълнения, защото имаме нужда от нови състезатели" - коментира Младенов.

Джаксън Менди: Никой не иска да играе в ЦСКА

Бившият футболист на ЦСКА и сегашен на Литекс Джаксън Менди изненадващо разкри, че почти няма играч на армейците който да иска остане в...

"Групата е същата, която бе в Боровец. Не сме правили никакви промени. Отиваме с ясното съзнание, че там имаме да изиграем 5 контроли, с които да можем да влезем в нужната форма. Избрахме най-доброто от предложенията за контроли. Нека да мислим позитивно и всеки да си върши работата. Това, че има съмнения около участието в Лига Европа ми е най-малкият проблем. За мен е важно да влезе всеки един играч в добра форма. В първия етап съм много доволен от подготовката, с изключение на тия два дни там. Сега имаме малко повече от две седмици да коригираме каквото пропуснахме и мачовете са точно затова – да се избистри състава и да имаме опции, да знаем на кого можем да разчитаме" - допълни специалистът.

"Бай Добри? Къде по света се коментира домакина? Бай Добри просто го преместихме в "Б" отбора. Той вече е част от втория отбор" - каза още треньорът на ЦСКА.

Наставникът призна, че клубът търси нов вратар. Екзекутора на Ливърпул не очаква, че Райс Мболи ще остане на "Армията" през новия сезон.

Халилходжич: Днес сътворихме подвиг, чака ни такъв и срещу Русия

Наставникът на Алжир Вахид Халилходжич бе много горд с отбора си и с постигнатата победа над Южна Корея с 4:2. Той определи успеха на с...

"С тия два блестящи мача на световното Райс трудно може да остане в ЦСКА. В момента търсим вратар, защото съм убеден, че Райс ще се продаде".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com