Стойчо Стоев изрази недоволство от решение на БФС

5158
Стойчо Стоев изрази недоволство от решение на БФС
Снимка: БГНЕС

Треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев не е доволен от решението на БФС реваншът за Купата на България с „Лудогорец“ да се премести само с 15 минути по-късно. Дербито е на 29 април на стадион „Георги Аспарухов“  и първоначално бе насрочен за 18,30 часа. „Сините“ поискаха промяна на часа, за да е по-удобно на феновете, тъй като срещата ще се играе в работен ден.

"Разбира се, че не сме доволни, приемаме решението като подигравка. От една страна искахме мачът да е по-късно, защото така повече хора ще могат да посетят срещата в работния ден. От друга страна, вече навлизаме в пролетно-летния сезон, когато температурите около 18,30 часа са доста високи. Така ще спадне доста интензитета на мача и играчите няма да могат да покажат това, което се очаква поне през първото полувреме", коментира Стоев пред "Меридиан Мач".

Славия си остава черна котка за Левски

В "Левски" няма да празнуват с настроение Великден, след като "сините" изиграха нов слаб мач от втората шестица на "А" група и законо...

Относно финансовото състояние на клуба треньорът обяви, че следващата седмица трябва да има повече ясното около бъдещето на „Левски“ и към този момент не се вижда изход от тежката финансова ситауция.

Довечера от 20,00 часа отборът на Стойчо Стоев посреща Локомотив (Пд) и заяви, че няма намерение да пази футболистите за срещата с „Лудогорец“ и ще излезе с най-доброто, с което разполага.

Всичко, което сподели Стойчо Стоев, можете да прочетете на Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com