Стойчо Стоев крайно недоволен, спира с експериментите!

10017
Стойчо Стоев крайно недоволен, спира с експериментите!
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше крайно недоволен от футболистите след 1:1 срещу Локомотив в Пловдив в мача от 31-и кръг. Наставникът на разградчани обяви край на експериментите си на терена.

"Определено не съм доволен. Нямаше футбол. Домакините се приспособяват по-добре на неравния им терен. Камбуров ни обра почти всички топки, не се справихме с него. Бавно изнасяхме, не се получи освежаването. Не го видях. Смените не помогнаха, коментира Стоев след мача. - Резонно не успяхме да победим. Не ми харесаха много неща. Изключително много грешки правехме, везните отидоха в отбора на Локомотив. Публиката ги вдигна, заиграха със самочувствие. Александров и Мантула не се справиха със задачите си, те за първи път играят заедно. Допуснахме толкова много грешки. Трябва да им давам почивка на футболистите, Марселиньо ми е резерва, не се получиха удачни тези ротации в състава. Играем за първенство, полуфиналите за Купата са след 10 дни. Няма от какво да се крием, играем 50 мача, няма какво да се крием един от друг. Хората се изневериха, не стоим добре на терена, нито в защита, нито в средата. Нищо не ни се получи. Не съм доволен, имаше брак почти от всички. Край с експериментите. Определено домакините са добър отбор, губехме топката. В един период тези които взимаха участие, ще участват пак. Не коментирам темата с договора. Доста шум се вдига, спокоен съм, не съм притеснен. Времето ще покаже какво ще стане. Евентуално развитието на даден треньор се изгражда в един клуб, след което евентуално в друг клуб".

Лудогорец: Няма да сменяме треньора, вестник ни провокира

Лудогорец разпространи съобщение, с което опроверга информациите на вестник "Труд" за смяна на Стойчо Стоев. Договорът на наставника из...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com