Стойчо Стоев: Минахме няколко етапа от развитието си, научихме много

10199
Стойчо Стоев: Минахме няколко етапа от развитието си, научихме много
Снимка: БГНЕС

Стойчо Стоев направи цялостен анализ на представянето на Лудогорец в евротурнирите през този сезон. Треньорът на разградчани заяви, че и той се учи от предизвикателствата, които се изпречиха по пътя на българския тим.

"Минахме през едни етапи от развитието си, видяхме, научихме се. Правя съпоставка с мачовете с Базел, тогава не бяхме готови, не знаехме как да се надиграваме. Сега се опитахме да играем футбол, имахме ситуации, не е важен резултатът. Прескочихме етап от своето развитие, гоним следващия етап. През следващата година ще изглеждаме по-уверени, с по-голямо самочувствие, ще знаем как да водим играта. И аз се уча, и футболистите се учат, минахме през тези неща, изградихме се като отбор. Днес нямаше какво да губим, целта беше да играем нападателно, офанзивно. Създадохме положения, надявам се с времето и тези пропуски, които имаме, да ги изчистим."

"Анализирам всички мачове за себе си, основното е, че изпитахме неимоверно удоволствие от това издание на Лига Европа, надявам се българският зрител да е бил съпричастен, благодаря за подкрепата на хората, които и днес на "Местая" бяха великолепни. За нас всичо това беше начало, вече сме прескочили този етап от обучение, следващото ни участие ще бъде по-добро", каза треньорът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com