Стойчо Стоев: В Англия ни очакват сериозни контроли

8099
Стойчо Стоев: В Англия ни очакват сериозни контроли

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви при заминаването на отбора за Англия за подготвителния си лагер, че очакванията към неговия отбор са нараснали значително.

Разградчани заминаха за Албиона с група от 24 футболисти, като новото попълнение Брайън Ангуло ще се присъедини по-късно към подготовката на отбора си. Причината е, че има известни визови проблеми.

Стоев праща Платини в Славия

Нападателят на Лудогорец Мишел Платини със сигурност няма да играе в отбора през следващия сезон. През изминалата година той бе трети в...

"Нормално, първият етап беше по-тежък за футболистите, но мина добре. Всички бяха старателни. Рано е да се каже дали съм доволен или не, малко тренировки имахме. В Англия имаме доста сериозни контроли и там ще ги преценяваме. Миналата година Лудогорец беше в непоставените отбори, където са сега Дюделанж, това не значи че не сме в друга орбита".


"Времето ни пришпорва в момента за селекцията. Който и да дойде сега едва ли ще се включи успешно в подготовката за Шампионска лига, но ако е класен игра, е добре дошъл. Игрово още не сме достигнали оптималната си форма, дано за европейските турнири отборът да изглежда добре” - коментира Стоев на летище „София”.

"Съперниците са добри отбори от Румъния,ще играем и срещу един шотландски отбор. Андерлехт още е висящ. Дано в тия срещи тимът добие облика, който имахме в миналото първенство. Говоря за европейските турнири. В България хората са вече с големи очаквания, надяваме се да се справим, имаме възможностите да стигнем едно добро ниво” - завърши наставникът на шампионите.

Йордан Минев напуска Лудогорец

Националът Йордан Минев най-вероятно ще напусне Лудогорец. Той е един от основните футболисти на тима през последните 3 години и има го...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ