Талант на Славия на проби в ЦСКА (Москва)

6668
Талант на Славия на проби в ЦСКА (Москва)

Руският гранд ЦСКА (Москва) е поредният голям европейски отбор, който кани на проби Стефан Велков. Младият футболист на Славия е смятан за един от най-талантливите млади играчи в България. Той играе на поста централен защитник.

Велков се е зарадвал много на поканата за проби. Руският клуб има желание още следващата седмица талантът да е при тях. За съжаление тестовете могат да се проведат след около месец, защото младокът в момента не се намира в оптимална форма. Причина за това е, че все още Велков не е напълно възстановен от продължителна контузия в глезена. Тя не му позволи да проведе подготовката със Славия преди започването на  втория полусезон в А група.

Велков се завърна в игра едва миналия кръг при успеха на „белите” с 2:0 над Локомотив - София и още не е във форма, в която да може да впечатли треньорите в ЦСКА (Москва).

Интерес към Велков имаше и от Манчестър Юнайтед. Там младокът дори изкара едноседмични проби. За момента обаче се очаква юношата на "белите" да остане в Славия, за да помогне на отбора си в битката за оцеляване.

Феновете на Локомотив призоваха да се разследва мача със Славия

Феновете на Локомотив (София) реагираха остро след загубата от Славия с 0:2 в последния шампионатен двубой. Те смятат, че двата отбора ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com