Тити е горд, и чужденците в Левски дават милостиня за юбилея

16680
Тити е горд, и чужденците в Левски дават милостиня за юбилея
Снимка: БГНЕС

Голяма гордост разтресе Тити Папазов. Главният организатор на мача с Лацио по повод 100-годишнината на Левски се похвали, че и чужденците в "синия" отбор ще съберат пари за осъществяването на събитието. "Изтлючителният жест" на наемниците в Левски да "отделят от залъка си", за да дадат милостиня на клуба да отпразнува юбилея си е трогателен, според Тити. Той съобщи новината в ефира на Нюз7.

"Искам да изразя благодарността към медиите, те ни помагат максимално. Има такива които злорадстват. Но това също ни помага – ние веднага опровергаваме лъжите, заяви Папазов. - Мога да кажа, че новината, че Лацио ще дойде с юношите, категорично не отговаря на истината. Ще отсъстват само играчи, ангажирани с националните отбори на страните си. Всичко върви по план. Събираме парите, доста хора проявяват интерес. Днес говорих със Станислав Ангелов, капитанът на настоящия отбор. Чужденците в Левски са поискали да подпомогнат финансово инициативата. Важно е, че парите се събират от фенове, нещо, което не е правено досега. Аз се моля времето да бъде хубаво, да няма дъжд и да успеем в тази вечер да накараме на цяла България да й бъде интересно. Че "синя" България ще бъде щастлива е ясно, но нека и останалите да гледат".

Вуцов поиска радикална промяна в Левски и чистка на футболистите

Легендата на българския футбол Иван Вуцов, който е бил на най-високо ниво като футболист, треньор и ръководител, заяви, че в Левски има...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ