Тити: Кой помни такива загуби? На кое място е ЦСКА?

16765
Тити: Кой помни такива загуби? На кое място е ЦСКА?

Константин Папазов явно се изживява като новият ментор на "сините" фенове. Напоследък Тити запълва празнината, оставена от напускането на националния отбор по баскетбол, с фокусиране върху футболния клуб. Ето какво каза "синьото" гуру след четвъртата загуба от ЦСКА през сезона:

"Левски е вековен, кой помни такива работи като днес, кой помни? Това е история - 100 години история. Момчетата на ЦСКА спечелиха днес мача, сърцат отбор на Левски, в спорта е така. На кое място са ЦСКА? Ами докато тези отбори не са първи и втори, нещо не е наред в държавата“, започна Папазов.

„Не сте ли чули за честванията? Нали е обявено, не сте ли чели, чакаме Лацио на 23 май“, каза още той.

„На вас не ви ли хареса мачът? Четири гола, публиката на Левски е най-великото нещо, името на Левски и 100 години история. Единственият отбор в Шампионската лига, това не може да се промени. Левски има откъде да тръгне. Арсенал и Ливърпул ги нямаше също. Но Левски има на какво да стъпи, велика и вековна публика. И Старокин, и Димов играха с много голямо сърце, сбъркаха, ами да ги съдим ли? Ние само това правим в България. Батков бил виновен, Тонев съборил стадиона.“

„Щом Кирил Домусчиев и Лудогорец напълниха стадиона с 42 хиляди души, значи Левски трябва да има 142 хиляди. Като бият ЦСКА, четвърти път, пети път, поздравяваш ги и продължаваш“, завърши Папазов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com