Топузаков: Не заслужавахме да загубим

11984
Топузаков: Не заслужавахме да загубим
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Елин Топузаков заяви, че играчите му са се справили с част от тактическите задачи, но това не е било достатъчно, за да се избегне загубата с 2:3 от Лудогорец.

"С оглед на чистите ситуации, не заслужавахме да загубим. Лудогорец имаше игрово и територилно преимуещество, но футболът се брои на голове. С оглед на головите ситуации не трябваше да загубим. Имахме достатъчно положения, заяви Топузаков. - Естествено, от всички юноши, които играха, очакваме себераздаване и желание. Нормално е да допускат грешки – нямат нужния опит. Стояхме далеч от хората, не бяхме толкова компактни. Като движение и задачи по терена горе-долу ги изпълнихме. Пропуснахме ситуациите, с които можехме да отбележим. Бързото изравняване също повлия. Не може едно разбъркване една минута, след като поведохме, да доведе до гол. И ние имахме контраатака веднага след това. Ако Боби Цонев бе отиграл по-добре положението на Цецо Генков, можеше да е различен резултатът, но това е футболът".

Топузаков: Сезонът бе провален още срещу Иртиш

Елин Топузаков стана поредният треньор на Левски, който този сезон загуби от ЦСКА. Временният наставник бе разочарован, но заяви, че се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ