Валенсия пуска юноши срещу Лудогорец

7661
Валенсия пуска юноши срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

Трима футболисти от втория състав ще бъдат включени в групата на Валенсия за мача реванш от осминафиналите в Лига Европа срещу Лудогорец в четвъртък. Това са Хосе Гая, Салва Руис и Кристиан Португес.

Те ще трябва да запълват празнините, оставени от контузените Пабло Пиати, Рикардо Коща, Филип Сендерос, Рубен Весо и Винисиус Араухо. Сейду Кейта, който получи червен картон в първата среща в София, е наказан. Хуан Бернат пропусна днешната тренировка на испанския тим заради лека травма, но ще бъде на разположение на треньора Хуан Антонио Пици за мача на "Местая" в четвъртък.

Първите 15 минути на днешната тренировка на Валенсия бяха открити за всички медии. Тази вечер футболистите на "Лос Че" няма да бъдат на лагер преди двубоя срещу Лудогорец, а отборът ще се събере за леко занимание в четвъртък сутринта.

Група на Валенсия от 19 футболисти:

Диего Алвеш, Висенте Гуайта, Жоао Перейра, Антонио Бараган, Жереми Матийо, Виктор Руис, Хуан Бернат, Ориол Ромеу, Хави Фуего, Дани Парехо, Федер Картабия, Мичел Ереро, Софиан Фегули, Хосе Гая, Салва Руис, Кристиан Португес, Пако Алкасер, Еду Варгас и Жонас Оливейра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ