X
 
 

Излезе второ издание на "Отвъд играта" от Иво Иванов

609 0
Излезе второ издание на "Отвъд играта" от Иво Иванов
Снимка: издателство "Вакон"
Имаме удоволствието да ви съобщим, че излезе второ издание на едно от най-търсените заглавия на българския книжен пазар – „Отвъд играта“ от Иво Иванов.

Превърналият се в библиографска рядкост сборник се завръща под знака на издателство „Вакон“ с обновено съдържание и още по-мощна центробежна сила. На страниците му ще откриете както култовите статии от ранния авторски период на Иво във в. „7 дни спорт“, така и актуални материали на журналиста, публикувани в медиите през последните две години.

Излиза книгата „Монасите маратонци от планината Хией, Япония“ на Джон Стивънс

Издателство „Вакон“ публикува уникална за българския пазар книга – „Монасите маратонци от планината Хией, Япони...

Авторът на абсолютния бестселър „Кривата на щастието“ пренаписа правилата на българската спортна журналистика с нестандартните си повествователни похвати и безпогрешен усет за човешката душа. Зад кулисите на големия спорт се леят реки от кръв, пот и сълзи, и с всяка статия Иво отвежда читателя право при извора, за да го развълнува по-силно от всякога. Колоритни личности, непредвидими житейски въртележки и много, много надежда – тези истории променят животи, разпръсквайки светлина дори в най-мрачните кътчета на съзнанието.

За автора:

Иво Иванов е журналист и телевизионен кореспондент. През 1990 г. завършва НСА, след което заминава да следва магистратура в САЩ. През годините работи с медии като БНТ, в. „7 дни спорт“, в. „Телеграф“, Sportal.bg. Текстовете му, съдържащи оригинални метафори и кодирани послания, са новаторски и посветени изцяло на читателите. Донякъде експерименталният му стил е повлиян от гонзо журналистиката на Хънтър Томпсън.

Черил Стрейд разказва за уроците на Тихоокеанския хребетен път

Черил Стрейд е американска журналистка и писателка, придобила световна известност с бестселъра си „Моето приключение в дивото&ldq...

Actualno.com

Етикети: