Излиза "Хотели. Трета стая" - трета книга от еротичната поредица на Ема Марс

1792
Излиза "Хотели. Трета стая" - трета книга от еротичната поредица на Ема Марс
Снимка: издателство "Колибри"

Най-жаркият летен месец отново ни връща към Анабел и нейните чувствени преживявания - на 8 юли (петък) излиза от печат „Хотели. Трета стая“.

След първата брачна нощ Анабел и Луи мечтаят за спокоен живот и за чувствените наслади, белязали до този момент връзката им. Ала неочаквано премеждие ги обрича на принудителна раздяла и двамата трябва да открият начин, за да съхранят интимното единение на душите и телата. За да запълни празнотата, неочаквано зейнала в живота й, Анабел започва да описва своята история и така осъществява отдавнашната си мечта. При това начинанието й жъне неочакван успех и я прави финансово независима.

Откъс от "Бяло сладко" от Димитър Шумналиев

НЕ УМИРАЙ, СЕСТРА НАТАЛИ. Носиш много тайни, за да се измъкнеш. Трябва да те застрелям, мила, преди да пренесеш кодовете към отвъдното....

Междувременно безмилостната война между двамата братя се разгаря все по-силно и младата жена отново се лута в лабиринта на техните отношения. Останала сама, решава, че единственият начин да разчисти пътя пред щастието е да стигне до дъното на мрачното минало, което трови битието на фамилията Барле, част от което вече е и тя. Ала всяко разкритие я изправя пред нова загадка и пред риска с действията си изведнъж да изгуби всичко, спечелено с толкова усилия и жертви. Оказва се, че никой от нейното обкръжение не е човекът, когото дотогава е познавала. Включително и нейният любим.

В този трети том на "Хотели" напрежението в отношенията между участниците в драмата непрекъснато нараства, действието става все по-динамично и подготвя неочакваната и поразителна развръзка.

Ема Марс

Автор на нашумялата еротична трилогия „Хотели” е не друг, е самият Фредерик Марс, познат на широката публика като новелист и телевизионен сценарист.

Излизат две от най-обичаните книжки от култовата поредица за Дора Изследователката

От 4 юли в книжарниците излизат две от най-обичаните книжки от култовата поредица за Дора Изследователката. „Животните“ (3...

Роден през 1968 г. в Париж, Фредерик Марс има зад гърба си седем години кариера като журналист, фотограф и редактор в онлайн списания.  Любимият му жанр са трилърите, а основни теми и акценти на творчеството му са: ароматите, сънищата, мечтите, сексуалността, различните аспекти на личността и границите на човешкото съзнание.

Еротичната трилогия, подписана с името Ема Марс, придоби огромна международна известност и съвсем логично се превърна в контрапункт на екранизирания бестселър „Петдесет нюанса сиво“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com