Книга за татковци - Невероятните приключения на Унки Марлюнки

42834
Книга за татковци - Невероятните приключения на Унки Марлюнки
Снимка: БГНЕС

Приключенията на едно дете и баща му в един красив, романтичен и не чак толкова измислен свят, ни припомнят изконните ценности, заради които си струва да живеем. Едно училище изчезва, едно дете идва от бъдещето, една любов се ражда, отдавна забравени легенди оживяват, джуджета, тайни пещери, скални манастири, пътуване с балони пълни с хелии с кош от плазмен телевизор, разрушаване на лунапарк и удавяне на Бизнес център в захарен памук, много песнички и добро настроение струят от този шарен роман за деца и техните татковци.

Или по-конкретно:

Подмладяващият ензим

Д-р Хироми Шиния „направи квантов напредък в коремната хирургия” благодарение на създадената в съавторство от него колоноск...

Книжка за деца и най-вече за техните родители. Местният частен детектив трябва да открие изчезналите учители и ученици. Предприема пътуване по следите на единствения свидетел, заедно с красива танцова учителка, странен Стражар и .. собственото си дете от бъдещето. След серия перипети включващи летене с балони, падане от въжени мостове, и пропадане в пещери, те се добират до истината, в големият бизнес град Ситито. Сблъсък със закона предначертава дегизирането им в чужденци, след чието грандиозо заминаване с Гондолата от Лунапарка, нищо никога няма да бъде същото. Учени Джуджета помагат на героите да излязат от поредното предизвикателство, а финала ни оставя удовлетворени и готови за истински приключения.

Книга за татковци е пълен с приключения и загадки детски роман, който те кара да го прочетеш на един дъх. Най-после татковците ще могат да се впуснат, заедно с децата си във вълнуващото пътуване през въжените мостове, платото на отшелниците,  лунапарка – затвор и вълшебните джуджета, в преследване на изчезналите ученици. Много хумор, песнички и авторска музика от група ТРОЛИТЕ с код за даунлоуд от сайта на книжката.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com