Колибри стартира Dora.bg

40431
Колибри стартира Dora.bg
Снимка: КолибриКолибри

От днес издателство „Колибри“ стартира DORA.BG,
функционална интернет страница със съдържание, адресирано към невръстните читатели и техните родители! Ясната структура на сайта позволява бърза ориентация и облекчава процеса на онлайн пазаруване.


Каталогът на www.dora.bg  съдържа едни от най-популярните и обичани детски заглавия през последните десетилетия: поредицата книжки за невинния пакостник Никола̀ и неговите колоритни съученици, подбрани издания от нашумялата серия за Дора Изследователката, вдъхновила името на сайта,  интригуващите приключения на Хълцук, подписани от Кресида Коуел, и прелестните книжки за принцесите от Клуба на короната. Децата имат достъп и до уникалните албуми и енциклопедии Larousse, до сборници с класически детски приказки, красиви пъзели и разнообразни тетрадки за  оцветяване.

Мисията на www.dora.bg е да радва малчуганите, но и да помага на техните родители, настойници и учители в процеса на възпитание и обучение – страницата лансира богатия опит на утвърдени професионалисти в сферата на педагогиката, психотерапията и семейното консултиране като Стив Бидълф, д-р Томас Гордън, Франсоаз Долто, Мириам Сежер, Найджел Лата и д-р Фицхю Додсън.

Заглавията от поредицата в помощ на родителите и детските книжки на издателство „Колибри“ се отличават с качество на съдържанието, привлекателен дизайн и балансирани цени. Много от четивата са одобрени от МОН като подходящи за обучение и развлекателни дейности в български детски градини.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com