"НЛО дневници" Мартин Плауман поема по неведомите пътища на уфологията

3004
"НЛО дневници" Мартин Плауман поема по неведомите пътища на уфологията
Снимка: Вакон

Идеята за извънземна намеса на Земята открай време вълнува човечеството, но този път обект на проучването не са космическите посетители, а самите земляни. В необикновения пътепис „НЛО дневници“ Мартин Плауман поема по неведомите пътища на уфологията, системата от вярвания за НЛО, за да се срещне с нейните отдадени последователи и да запише невероятните им истории.

Впечатлен от желязната убеденост на уфолозите в съществуването на НЛО, скептично настроеният Мартин решава да посвети докторантурата си на феномена „уфология“ и да започне едно вълнуващо пътуване по пътя на вярата в необяснимото. Описаното в „НЛО дневници“ седемгодишното изследване превежда австралиеца през пустинните пейзажи на Америка, мъгливите планини на Чили, мрачните джунгли на Боливия и още редица места, вдъхновили колоритните разкази на очевидците. Авторът събира разнообразна палитра от човешки съдби и на моменти се сблъсква с уфолози, по-чудати и от марсианците.

Свободата да бъда там, където искам

Той първи изкачва Еверест без помощта на кислороден апарат и първи покорява 14-те най-високи върха в света. Неутолимата му жажда за сво...

Извънземно забавен и космически мъдър, Мартин Плауман майсторски проблематизира необходимостта да обгръщаме ежедневието с мистичния воал на невероятното в търсене на нещо повече.

Това е историята на хората, които повярваха.

Мартин Плауман започва да се интересува от НЛО още като дете. Когато получава докторската си степен върху явлението „уфология“, той се превръща в сензация за националните австралийски медии, включително „Ейдж“, „Сидни морнинг хералд“, „Аустрелиън“, „Хералд сън“ и „Канбера таймс“.

Живее в Мелбърн, където води курс по творческо писане за хора с увреждения, които имат различен културен и лингвистичен произход.

Истински истории за любовта на легендарните личности – от Данте до Наполеон

В унисон с романтичното февруарско настроение издателство Вакон представя осъвремененото издание на антологията с любовни истории &bdqu...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com