Новата книга на Паулу Коелю - "Изневяра"

127201
Новата книга на Паулу Коелю -  "Изневяра"
Снимка: Обсидиан

Авторът на „Алхимикът”, „Единайсет минути” и „Захир” доказва още веднъж, че е вещ познавач на женската душа. Очаквайте „Изневяра” на 18 юли (петък).

Понякога е нужно да се изгубиш, за да откриеш себе си.

Специално юбилейно издание на "Алхимикът"

На 19 ноември излиза специалното юбилейно издание на „Алхимикът“ по случай 25-ата годишнина от издаването му в Бразилия. Кн...

Приятелите на Линда смятат, че е жена с късмет. Съпругът й финансист продължава да е влюбен в нея след десетгодишен брак. Линда има две прекрасни деца, работи в голям вестник в Женева, прекарва отпуските си на екзотични места и в очите на другите няма никакви проблеми. Но едно интервю с известен писател променя всичко. „Нямам ни най-малък интерес да бъда щастлив – предизвикателно заявява той. – Предпочитам да живея със страст, което е опасно, защото никога не знаеш какво ще се случи в следващия момент.”

Тези думи карат Линда да се вгледа в живота си и да си даде сметка, че му липсва страстта, за която говори писателят. Но една случайна среща с бивш приятел запалва искра, която се разгаря и заплашва нейния подреден свят. Дори вечно правещата планове Линда не би могла да предвиди до какво ще доведе тази колкото неочаквана, толкова и опасна авантюра.


 

"Инцидентът" - завладяващ, интелигентен, гарантиращ безсънни нощи

В Ню Йорк се съмва. Изабел Рийд дочита последните страници от анонимния ръкопис, пристигнал неизвестно как в нейната литературна агенци...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com