Катя Калчева спечели екскурзия до Рим от "Национална лотария"

11939
Катя Калчева спечели екскурзия до Рим от "Национална лотария"

Катя Калчева е поредната щастливка, която спечели екскурзия до Рим от „Национална лотария“. Тя е студентка на 21 години от град София. Казва, че заедно с приятеля си спонтанно са решили да изпробват късмета си и са закупили няколко билета „Сбъдни мечтите си и ТВ Мечта“. Младата дама силно се е надявала да спечели такава награда, но никога не е предполагала, че ще сбъдне мечтите си толкова лесно. „Когато разбрах, че печеля екскурзия до Рим не можех да повярвам, че се случва на мен“, споделя Катя. Девойката избира да сподели преживяването в италианската столица с нейната половинка.

Доволни ли сте от спечелената екскурзия до Рим?
Да, беше незабравимо преживяване, за което благодарим на Национална лотария. Изкарахме си невероятно и успяхме да се докоснем до неповторимата атмосфера на града.

Какви са ви впечатленията от италианската столица?
Прекрасно е! Със сигурност е едно от най-красивите места, който съм посещавала. Аз и приятелят ми сме много щастливи, че се потопихме в това приключение. Наистина е страхотно и се надяваме да посетим Рим отново.

Кои забележителности разгледахте?

Пет дни със сигурност са малко, за да разгледаш всички забележителности на един град с толкова богата история. Въпреки това успяхме да посетим едни от най-впечатляващите и популярни места на Рим като Колизеума, Фонтана ди Треви, Площат Венеция, Ватикана, Площат Дел Пополо, Римскският форум и други.

Успяхте ли да видите новия папа?

За съжаление не, но това е повод да се върнем. : )

С какво ще запомните екскурзията?
За жалост повечето от снимките, които направихме по време на екскурзията се изгубиха при прехвърлянето от фотоапарата на компютъра. Но това не ни пречи да останем със спомена за страхотните места, които видяхме и с това, че се докоснахме до многовековната история на Рим.

Какво пожелавате на участниците в Национална лотария?
Успех на всички.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com