Убиецът на Женя от Варна поиска съкратено съдебно следствие

10616
Убиецът на Женя от Варна поиска съкратено съдебно следствие

Обвиненият за убийството на 21-годишната Женя Тодорова - Петър Ангелов, е признал вината си и е поискал съкратено съдебно следствие.

Това заяви говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров. Момичето беше открито мъртво в дома си на улица "Лоза" в квартал "Левски" във Варна на 27 септември, като по тялото му имаше десетки прободни рани.

Като обвиняеми за престъплението са привлечени Петър Ангелов и лелята на жертвата Светла Тодорова, която досега не е пожелала да бъде съдена по кратката процедура. Към настоящия момент прокуратурата е събрала достатъчно необходими доказателства, че младият мъж е извършил убийството предумишлено с користна цел и по особено мъчителен за жертвата начин, обясни Лазаров, цитиран от Дарик радио.

Лелята на Женя е обвинена в съучастие и подбудителство. Назначените 12 експертизи подкрепят самопризнанията на Петър и обосновават обвинителната теза, смята прокуратурата. До 27 декември делото за убийството на момичето ще бъде внесено във Варненския окръжен съд.

21-годишната Женя бе убита жестоко от 21-годишния Петър Ангелов, а като поръчител на убийството е лелята на момичето Светла Тодорова. Тя е на 38 години. По данни на прокуратурата заради голяма част от къщата, която Женя трябвало да наследи, лелята е вербувала приятеля на дъщеря си – Петър да извърши жестокото престъпление. На 3 декември ВОС остави за постоянно в ареста поръчителката на убийството на Женя – леля й Светла Тодорова.

Редактор: Е. Гигова

Изчезнал бизнесмен е открит убит

Изчезналият преди месец варненски бизнесмен Красимир Петров е бил открит мъртъв. Тялото на 49-годишния Петров е било открито вчера от п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com