X
 
 

Да бъдат осветени улици в Сарафово настояват жители на бургаския квартал

506 0
Да бъдат осветени улици в Сарафово настояват жители на бургаския квартал
Снимка: Pixabay
Въпросът ще бъде поставен за разглеждане на заседание на Общинския съвет Бургас. Това стана възможно след решение на Комисията за обществен ред и сигурност. Докладната на съветниците, които алармират за проблема е свързана с монтирането на осветление на две конкретни улици. Това са „Албатрос“ и „Манастирска“.

Хората, които живеят в района, се оплакват от непрогледния мрак и проблемите, които изпитват с предвижването в тъмните часове на деня. Много от семействата се притесняват и за децата, които се прибират от училище по тъмно. Те са принудени да ползват фенерчетата от телефоните си, които не са достатъчни за да осветят пътя.

Предложението за монтиране на осветление по двете улици е одобрено единодушно на заседанието на Комисията за обществен ред и сигурност. Съветниците, които са внесли докладната записка предлагат парите необходими за решаването на проблема да бъдат заложени в бюджета на Община Бургас за 2020 година. Следващата сесия, която ще се проведе на 19 декември ще даде отговор на въпроса, дали предложението ще бъде подкрепено от всички общински съветници.

 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те зодии с ново гадже през февруари
5-те зодии с ново гадже през февруари

Вторият месец от 2020 вече настъпва, а с него и дългоочакваният шанс за намиране на сериозна половинка за някои от зодиакалните знаци. Всички знаем,...

Последно в Актуално