X
 
 

Момичета ще се обучават на дигитално предприемачество в Бургас

1012 0
Момичета ще се обучават на дигитално предприемачество в Бургас
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Момичета ще се обучават на дигитално предприемачество в Бургас. Целта на проекта е все повече млади дами да започнат работа в сферата на предприемачеството, технологиите и иновациите. За целта е нужно обучение, начален опит и знания, който да заинтересоват и вдъхновят младите хора. Безплатното обучение е за момичета от 12 до 18 години.То започва на 14 юни и ще продължи три дни.

Такива семинари, на които участниците ще получат необходимите основни знания ще се проведат в различни градове на страната. На тях момичетата ще имат възможност да подобрят своята компетентност в областта на дигиталното предприемачество и ще научат начините по които се разработват мобилни приложени, които да са в полза на обществото.

Задържаха мъж заплашвал майка си с ток

Районният съд в Бургас наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" за мъж, който системно тормозел майка си, а пред...

От 14 до 16 юни в сградата на Бизнес Инкубатор ще се състои инициативата, която има за цел повече момичета да се подготвят и да станат част от бизнес средата в Бургас.

Индустриален и логистичен парк – Бургас, община Бургас и Джуниър Ачийвмънт България са организатори на семинара. Финансиран е от Европейския институт за иновации и технологии.

 

Катастрофа край Обзор, има пострадал

Катастрофа е станала на пътя Варна-Бургас в района на Обзор. При инцидента е пострадала една жена, съобщи говорителят на ОД на МВР &nda...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители