60 продукта с до 30% намаление през месец март в Lidl

2115
60 продукта с до 30% намаление през месец март в Lidl
Снимка: Lidl

Изгодното пазаруване с „Lidl цена“ продължава през целия месец март с нова промоционална оферта – до 30% отстъпка на 60 продукта от асортимента на веригата. Офертата включва едни от най-масовите продукти, които домакинствата слагат на трапезата си – млечните и колбасите. Атрактивните предложения са в допълнение на всички седмични промоции и оферти на веригата и ще са валидни в рамките на март във всички 106 магазина в страната.

„В новата оферта сме включили разнообразни продукти на „Lidl цена“, сред които всеки да открие това, от което има нужда. През целия месец март клиентите ще могат да избират от най-често консумираните продукти като кисело мляко, сирене, кашкавал, подходящи за цялото семейство до по-специални такива, във високия ценови клас. Вярваме, че така ще сме максимално полезни на нашите клиенти в стремежа им да планират разходите си по-добре“, заяви Драгомир Илиев, управител „Стоково снабдяване“, Лидл България.

Lidl с признанието „Препоръчан работодател“ за 2020

Лидл България получи удостоверението „Препоръчан работодател“ за 2020 – една от най-предизвикателните години пред биз...

Кренвиршите за деца Pikok без добавки, оцветители и консерванти, пушени пуешки гърди, чешки колбас и пражка шунка отново под собствената марка Pikok, кефир и заквасена сметана Pilos са само някои от предложенията с 30 или близо до 30% намаление. Кулинарните ценители могат да закупят камембер Milbona с 20% намаление, прошуто кото Dulano Selection с 14% и скаморца Lovilio с 11%.

Не са пропуснати и любителите на традиционния вкус, които могат да открият на „Lidl цена“ свои любими продукти от утвърдени български производители като луканка от серията Clean Label без изкуствени добавки и консерванти, „Странджански дядо“, наденица и шпек „Стара планина“ Родна стряха, краве сирене в саламура, кашкавал, кисело мляко и др.

„Lidl цена“ продължава цялостната политика на компанията към ценовите промоции и надгражда стъпките, които тя предприе още в началото на кризата миналата година. Продуктите на „Lidl цена“ са обозначени и видими на място в магазина, а голяма част от тях и в седмичната брошура.  По този начин, от една страна, клиентите ще могат лесно и бързо да се ориентират и да намерят изгодните продукти в момента, а от друга, те ще получат още една възможност да планират разходите си и да оптимизират бюджетите си.

За повече информация относно продуктите, включени в промоцията, моля, посетете www.lidl.bg

Сертификатът COVID Shield гарантира системно прилагане на стриктни мерки за безопасно пазаруване в 105 магазина на Lidl в страната

Сертификатът COVID Shield гарантира системно прилагане на строги мерки за сигурност и безопасност в търговската мрежа на Лидл България....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com