Далновидност през лятото с новия промоционален тримесечен депозит на Alpha Bank България

5894
Далновидност през лятото с новия промоционален тримесечен депозит на Alpha Bank България

Летните месеци носят спокойствие. Използваме ги за почивка, но периодът е и доста подходящ за мисли за това какво предстои през есента. Малко повече далновидност и икономическа логика никога не са излишни – така знаем какви инвестиции и разходи предстоят и би трябвало да предвидим как да ги организираме и дори да спечелим от това.

С разбиране за това, Alpha Bank България предлага нови промоционални условия по тримесечния срочен депозит от банката. Средствата, инвестирани в него сега, след три месеца ще донесат доходност от 1.30% годишна лихва – независимо дали депозитът е в лева или в евро. Всеки може да довнася суми по всяко време, без ограничения в техния размер, като те също ще бъдат олихвени.

Интерактивната изложба “Парите разказват” на Alpha Bank гостува в Пловдив

Първата по рода си интерактивна изложба, която разказва историята на България през лицата от днешните български банкноти се завърна на ...

Промоционалните условия включват и специален бонус пакет от услуги, който включва безплатна активация на Alpha Web банкиране, безплатен основен пакет Alpha SMS известия до края на годината, както и дебитна карта без такса за издаване и поддръжка.

Повече информация за всички условия може да бъде намерена онлайн на www.alphabank.bg, безплатно на телефон 0700 19 040, както и в клоновете на Alpha Bank в страната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика