Готови за Нова година

2804
Готови за Нова година
Снимка: iStock

„Къде ще посрещнем Нова година?“ е най-задаваният въпрос след Коледа. На парти, пътувайки или у дома със семейството, вечерта изисква доста подготовка – пазаруване, обличане, да предвидим забавления и малки изненади… За да си спестим трескавото тичане по задачи и да изпратим 2019-та със стил и усмивки, на помощ идва лидерът в електронната търговия – eMAG. Техните атрактивни празнични предложения са само на няколко клика, където и да се намираме и по всяко време. Можем да се възползваме от предимствата на лесното и удобно пазаруване онлайн, а спестените часове да прекараме, наслаждавайки се на многобройните поводи да празнуваме.

Ето няколко предложения, които ще ни помогнат да преживеем пълноценно вълнението на сезона.

Да, днес всеки носи мобилно видео студио в телефона си, но качеството, което идва с добрия фотоапарат, продължава да си заслужава, за да уловим празничните моменти и скъпите спомени. Фотоапаратът Canon EOS M50 е истинска модерна класика, съчетавайки най-доброто от новите технологии за снимки и видео в стилно тяло, което се побира в ръката. Интелигентен, компактен и с безжична свързаност, той се отличава с гъвкави функции и подвижен сензорен екран, като предлага възможност за запис на 4K видео. Освен това се свързва бързо с всички мобилни устройства за лесно споделяне на изображения в социалните мрежи или за облачно съхранение.

Ако в новогодишната нощ сте решили да си останете у дома, но бихте желали да се почувствате сякаш сте на празничния концерт на открито или дори на Таймс Скуеър, перфектното решение е Soundbar JBL BAR 3.1. С обща мощност 450 W, JBL Surround Sound и Dolby® Digital с него се наслаждавате на най-доброто звуково качество и съраунд звук, като може да свържете до три устройства с 4K чрез HDMI входове за гледане и слушане. А комфортът на гъвкавото разположение без никакви проблеми с кабелите оставя повече място за танци.

Дамите знаят колко време отнема съвършеният външен вид, затова ще оценят достойнствата на фотоепилатора IPL Philips Lumea Prestige, BRI953/00, създаден за оптимални и дълготрайни резултати с доказана ефективност. Прецизен и удобен, той е една от тайните на перфектната празнична визия.

Червеното е един от цветовете на сезона, а шик чантата от еко кожа Love Moschino е фешън аксесоарът, който ще превърне всяка жена в център на вниманието. Отличителното метално лого на марката и красивият декоративен шал в комплекта, придават допълнителна елегантност на новогодишния тоалет, а удобното разпределение на джобовете позволява да носим всичко необходимо, без да ограничаваме свободата на движение.

За да сме сигурни, че ще поздравим всички, които обичаме, и да споделим с тях празниците, смартфонът Samsung Galaxy A40 е верен помощник. С елегантен дизайн, съчетаващ компактност и комфорт, той идва с 64 GB памет и двойна камера с ултраширок обектив.  Идеален е за игри, гледане на видеоклипове, сърфиране и др., като оптимизираната батерия дава повече свобода за пълноценно използване на множеството модерни функции.

За още празнични идеи emag.bg предлага голям избор от атрактивни оферти, към които постоянно се добавят нови предложения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Евтим Милошев очаква успешен летен сезон

СЗБ: Българските институции най-сетне поставиха туризма като приоритет

Кабинетът набързо осигури 250 млн. лева за комплекса "Мини Марица-изток"

Сделките с недвижими имоти в Европа удариха 13-годишно дъно

Окончателно: Либерализацията на пазара на тока се отлага

Българският транспортен сектор изисква незабавни действия от Брюксел в отговор на загуби от над милиард лева без сухопътен Шенген

Предизборна идея на ГЕРБ мина през парламента - държавата дава 1 млрд. лв. за държавните мини

Войната в Украйна пълни джобовете на оръжейната ни промишленост: ВМЗ - Сопот с рекордни приходи

По-евтин Великден прогнозират от BILLA България

България единствена в ЕС не е въвела всички облекчения от глобалния корпоративен данък

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика